Ik zoek personeel

Ik zoek personeel!

Zoek je een partner die jou echt meerwaarde kan bieden in het vinden van de juiste kandidaat? Dan ben je op de juiste pagina. HYP Technical is zeer succesvol in het leveren van de perfecte kandidaat. Wij slaan de brug tussen technisch kantoorpersoneel met HBO/WO werk- en denkniveau en onze opdrachtgevers binnen de disciplines werktuigbouwkunde, bouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, engineering & sales en inkoop.

De perfecte kandidaat excelleert niet alleen in zijn/haar functie, maar past ook goed binnen de sfeer en cultuur van jouw organisatie. Daarom doorlopen wij een zeer persoonlijk traject met onze kandidaten en opdrachtgevers. Door onze voorkennis krijg je alleen passende kandidaten aangeboden, waarvan we de motivatie, talenten en vaardigheden voor jou zichtbaar maken. Tijdens de werkperiode voeren we evaluatiegesprekken met jou en de kandidaat, zodat we goede resultaten kunnen bespreken en tijdig kunnen inspelen op verbeterpunten.   

Wij zijn een goed georganiseerd bureau met heldere procedures. En ook niet onbelangrijk: duidelijke garantieregelingen. Meer weten wat HYP Technical jou kan bieden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Verdiepend

Onze adviseurs verdiepen zich in jullie organisatie en brengen zo inzichtelijk welke kandidaat het beste bij jullie vacature én bedrijf past

Voorselectie

Door onze uitgebreide voorselectie krijgen jullie alleen passende kandidaten aangeboden

Evaluatiegesprekken

Wij voeren evaluatiegesprekken met jullie en de werknemer tijdens de werkperiode

Cursussen & Opleidingen

Kandidaten kunnen aanvullende cursussen of opleidingen bij ons volgen

Contactpersoon

Wij werken zoveel mogelijk met 2 vaste adviseurs als contactpersoon, waardoor bereikbaarheid gewaarborgd is

Garantieregelingen

Wij bieden duidelijke garantieregelingen

Vragen

NEEM CONTACT OP

Vacature?

ZET DEZE DIRECT BIJ ONS UIT